„Am avut o revelaţie religioasă şi mi-am ucis soţia şi copiii“.

Florin Mircea Buliga are 43 de ani şi până astăzi era perceput ca un normal, inteligent, cu o familie frumoasă şi fără probleme. Cel puţin în aparenţă. În noaptea dintre 26 spre 27 martie 2018 a comis o faptă de care nimeni nu l-ar fi crezut capabil. Şi-a ucis soţia şi cei doi copii cu mai multe lovituri de cuţit în timp ce aceştia dormeau. Fata avea 18 ani, iar fiul – 14. Marţi, 27 martie, la prânz, s-a prezentat la IPJ Braşov, cu hainele pline de sânge, şi s-a predat spunând sec: „Am avut o revelaţie religioasă şi mi-am ucis soţia şi copiii“.

Cum s-a ajuns aici nimeni nu ştie. Florin Mircea Buliga este audiat deja de câteva ore şi anchetatorii încearcă să afle motivul care a dus la tragedie. Nimic din viaţa lui de până cum nu anunţa un astfel de deznodământ. Bărbatul de 43 de ani părea un om împlinit. Vecinii spun că era un om liniştit cu o familie frumoasă şi au rămas şocaţi de cele întâmplate. Oamenii spun că Mircea Buliga era politicos şi că nu au auzit certuri violente în locuinţă până azi noapte. O vecină le-a povestit anchetatorilor că aseară ar fi auzit nişte strigăte, dar nu s-a gândit la nimic rău, crezând că este vorba despre nişte copii care se joacă şi ţipă.

Florin Mircea Buliga avea studii superioare şi, din primele informaţii, nu era o persoană violentă.Surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violenţă domestică legate de ucigaş. Nici probleme financiare nu erau în familie. Cei doi soţi aveau un magazin de produse naturiste, bărbatul era administratorul firmei, iar soţia ţinea contabilitatea. Florin Mircea Buliga era preocupat de tot ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă. Era inginer de meserie, iar angajaţii firmei pe care o administra spun că era ortodox. Aceştia au fost şocaţi la aflarea veştii şi spun că bărbatul se înţelegea bine cu soţie, nu ştiau să fie certuri în familie.

Comportament ciudat în ultimele zile

Ultimele zile din viaţa bărbatului până la crimă sunt ciudate. Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliştii „Adevărul“ că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Şinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigaşul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelaţie religioasă, în urma căreia ar fi înţeles că trebuie să îşi ia viaţa. Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) şi marţi (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său.

Pentru că nu a reuşit să-şi ia viaţa, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuţit.

Citeste: http://m.adevarul.ro/locale/brasov/cine-barbatulcare-si-a-ucis-intreaga-familie-vizita-misterioasa-manastire-psiholog-omul-suferit-criza-psihotica-1_5aba5ee0df52022f75156df6/index.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s