Andreia Brădeanu, o veste bună: „Ne lasă să ne vedem fiul”, și una rea: „Dacă fiica mea vrea să mă vadă, nu o lasă, fiindcă e la pământ emoţional”

Andreea Brădeanu, mama celor trei copii instituţionalizaţi în mod abuziv de Serviciile Sociale din Marea Britanie în urmă cu şapte ani şi căreia nu i se permite să-i vadă pe motiv că întrevederile îi tulbură emoţional (copiii dorind în mod evident să se întoarcă alături de ea), a postat pe o reţea de socializare veşti noi despre situaţia familiei ei.

Dumnezeu raspunde celor care-L iubesc si care plang catre El zi si noapte. Ne lasa sa ne vedem fiul, David, saptamana care vine. Nu pot descrie ce simt in acest moment, nu ne-am vazut de 3 ani. Nu ne asteptam la asta. Dumnezeu este bun si mare.

VIDEO LIVE:

Bună, tuturor!

Am o veste foarte bună. Tocmai ce mi s-a spus că, săptămâna care vine, ne va lăsa să-l vedem pe fiul nostru, David. După atâta rugăciune, după atâta plâns, după atâta perseverenţă şi insistenţă, s-a plătit totul. Nu pot să descriu în cuvinte cum simt în acest moment. Nu ne-am văzut de trei ani şi cu siguranţă va fi o mare bucurie şi foarte emoţionant.

Vă mulţumim foarte mult tuturor [celor] care v-aţi rugat şi vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi, pentru a ne lăsa să vedem şi fetele.

Vă pup şi vă îmbrăţişez!

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/videos/910991359067938/

Contact cu fiul meu aranjat pentru saptamana care vine. Nu ne-am asteptat la aceasta frumoasa veste sa vina in acest moment. Daca nu dormeam de dorul lor, acuma nu voi dormi de bucurie si de emotii. Dumnezeu este mare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s