Povestea cerşetorului american care a primit donaţii de peste 399.000 de dolari, după ce a ajutat o tânără să ajungă în siguranţă acasă

Şi-a dat singurii bani pe care îi avea pentru a ajuta o tânără rămasă cu maşina pe marginea autostrăzii fără benzină, iar după ce gestul său a fost făcut public, bărbatul a primit donaţii pentru a-şi cumpăra casă. Mai mult, i-a fost înfiinţat un fond de economii şi unul de pensie.

Johnny Bobbitt Jr, un american în vârstă de 34 de ani, a sărit în ajutorul tinerei Kate McClure care rămăsese noaptea în pană de combustibil pe o autostradă din Philadelphia. El a ţinut să se asigure că aceasta se afla în siguranţă şi a parcurs pe jos două mile pentru a-i aduce benzină, informează The Telegraph, citat de Agerpres. Vestea despre fapta sa bună s-a răspândit rapid după ce Kate McClure a iniţiat o campanie pe ”Gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile. Suma colectată a ajuns la incredibila valoare de 399.000 de dolari. Bărbatul îşi va cumpăra casă din banii primiţi Fostul veteran de Marină, care a devenit persoană fără adăpost în urmă cu 18 luni, şi-a exprimat bucuria povestind că a reuşit să-şi cumpere, săptămâna aceasta, o locuinţă cu o parte din banii primiţi.

Citeste mai mult: adev.ro/p0lkt1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s