Comisarul ONU Yadh Ben Achour vorbeşte despre obligaţia universală a avortării copiilor cu sindrom Down

Mirela Florescu, Stiripentruviata.ro, 7 decembrie 2017 – Până de curând, mulţi oameni care urmăresc politica pro-avort pe care se străduiesc o parte din membrii ONU să o aducă forţat în toate ţările lumii observau cum se încerca să se transforme practica avortului într-un „drept universal la avort”.

Pentru susţinătorii avortului, care le neagă orice drept la viaţă copiilor în primele luni ale vieţii, nici aceasta nu mai pare suficient. Se încearcă transformarea „dreptului” în obligaţie. La Geneva, unii membri ai Comitetul ONU pentru Drepturile Omului ar vrea să impună tuturor ţărilor să înlăture protecţia vieţii copiilor diagnosticaţi cu dizabilităţi și să instituie legalizarea universală a avortului  în caz de dizabilitate a copilului.

Comisarul Yadh Ben Achour a făcut o afirmaţie din care se înţelege că avortul în caz de sindrom Down al fătului ar trebui să devină obligatoriu:

Dacă îi spui unei femei: „Copilul dumneavoastră are Dow… ” — cum se cheamă?… „sindrom Down, sau Doun” —, dacă-i spui asta, nu-i aşa, sau că s-ar putea să sufere de un handicap pe viaţă, ar trebui să determini această femeie să… ar trebui să fie posibil pentru ea să recurgă la avort pentru a evita handicapul, ca măsură preventivă.

Trebuie să facem totul pentru a preveni dizabilităţile.

Fundaţia Jerome LeJeune, care poartă numele descoperitorului sindromului Down, un catolic fervent şi un savant pro-viaţă, a iniţiat o petiţie care îi cerere comisarului ONU Ben Achour să-şi retragă afirmaţiile.

Petiţia poate fi semnată aici.

sursa: http://stiripentruviata.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s