NU EȘTI PREA TÂNĂR

Man hand touching the screen

Te-ai simţit vreodată prea tânăr pentru a face nişte lucruri măreţe pentru Dumnezeu? Prea limitat sau incapabil din cauza vârstei, circumstanţelor sau lipsei de resurse? Ai privit vreodată la misionari, autori, muzicieni, artişti, politicieni, oamenii care fac acte de caritate sau care vorbesc bine în faţa publicului, care fac totul pentru Dumnezeu şi ţi-ai spus „Ah, ce mi-aş dori să fiu şi eu aşa” ? A râs cineva vreodată de visurile tale şi ţi-a spus că eşti prea visător, că eşti prea tânăr?
Mie, da.

Când eram copil, visam să scriu o carte. La 10 ani, am citit „Do Hard Things” (autorii, Alex şi Brett Harris, au publicat cartea la vârsta de 18 ani) şi mi-am spus „Dacă aş putea să fac şi eu ceea ce fac ei…”.
Nu era vorba doar de a scrie. Iubeam să citesc biografii şi să mă pierd în vieţile autorilor. Uimită, citeam despre creştinii care construiau orfelinate în Africa, aveau grijă de copiii străzii în Anglia, salvau prostituate în India, duceau Biblii în triburile din jungle, construiau biserici subterane în China şi îşi foloseau darurile şi pasiunea pentru a schimba lumea.

Dar, eu nu puteam să fac ceea ce ei făceau. Îmi părea imposibil. Eram prea tânără.
Ştiai că un personaj din Biblie a avut aceleaşi gânduri? Profetul Ieremia. Când Dumnezeu l-a chemat ca profet, Ieremia era tânăr, prea tânăr ca să fie folosit de Dumnezeu într-un mod atât de măreţ.
Eu (Ieremia) am răspuns: ‘Ah, Doamne Dumnezeule, vezi că eu nu ştiu să vorbesc, căci sunt un copil.’ (Ieremia 1:6).

citeste mai mult: http://partascuhristos.com/preluate/nu-esti-prea-tanar/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s