Brigitte Năstase renunță la „cele lumești”: „L-am cunoscut pe Iisus, m-am pocăit”

Brigitte Năstase (40 ani) a dezvăluit public că a trecut prin clipe dificile și că Ilie Năstase, cel care trebuia să o susțină și să o încurajeze nu i-a fost deloc alături. Căsnicia cu fostul tenismen nu este una care se îndreaptă spre un deznodământ pozitiv, iar Brigitte se simte neglijată și abandonată de bărbatul cu care își împarte viața.

„Am avut un moment în viaţa în care mi-am văzut moartea cu ochii. Am ajuns la spital cu hematom pe splină şi fisură pe craniu. Citeam Biblia, iar el s-a retras şi eu am fugit în picioarele goale. Apoi m-am pocăit şi l-am cunoscut pe Iisus. Nu sunt fericită. Nu mai caut nimic. Eu nu sunt căsătorită cu Ilie în faţa lui Dumnezeu. Problemele au culminat când Ilie a iubit alte femei şi când am ajuns pe un pat de spital din Austria singură crezând că am cancer şi n-a fost nimeni lângă mine. Problema mea nu a fost doar că am fost înşelată. Am devenit frustrată pentru că aveam 8 kg în plus în corp pentru că aveam trei tumori. Erau 60% şanse să fie maligne. Prietenii lui spuneau că vreau să-l ţin lângă mine prin o boală falsă. M-am pus în genunchi şi m-am rugat la Dumnezeu să fiu iubită ca să mă simt femeie din nou. Am început să trăiesc pentru mine. Mi-am dat seama că dacă eu sunt fericită, cei din jurul meu vor fi şi ei fericiţi. Eu pur şi simplu am stat foarte mult şi m-am gândit care este diferenţa între iubire şi a pierde”, a declarat Brigitte Năstase, în cadrul unei emisiuni Kanal D.

„Primul tatuaj mi l-am făcut când am fost dezamăgită din oamenii din viața mea. Primul tatuaj a fost ”Nu pun nimic în fața lui Dumnezeu”. Primul tatuaj a fost pe coloană. Am pus ceva înaintea lui Dumnezeu și am fost pedepsită”, a adăugat Brigitte.

SURSA: http://m.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-nastase-renunta-la-cele-lumesti-l-am-cunoscut-pe-iisus-m-am-pocait

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s