Și tu adormi noaptea în frig? Acești copii mâine pot să doarmă într-o cameră rece.

In urma cu vreo 3 saptamani , am fost pe la copilasi, mijlocul lui Octombrie, noaptea, temperatura se apropia de 0 grade. Bunica imi zice ca nu au soba. Bine, aveau una, dar nu se putea numi sobă. Am hotarat atunci ca din banii adunati pentru casa, sa le luam soba si lemne pentru ca sunt mai urgente.

De 1000 de lei am luat o soba si am stabilit cu cineva care voia sa doneze bani sa cumpere lemne si sa le duca familiei, ceea ce a si facut. In urma cu vreo 5 zile am primit de la o familie din Salonta mai multe cutii cu bucati de lemne pentru aceasta familie.

 Nu am reusit sa le duc decat azi si doar o treime din ele. Nu le duceam nici azi daca nu simteam imboldul de a le duce neaparat. Cand am ajuns, ca de obicei, David (8 ani) si Marius (5 ani) se jucau pe afara, imi vad masina si fug repede sa ii anunte pe ceilalti. Nici nu deschid bine usa, ca sar sa ma imbratiseze, inainte sa apuc sa cobor din masina.

Nu inteleg de ce bucuria unui om parca este invers proportionala cu cantitatea lucrurilor materiale pe care le detine.

Si nu a fost bucuria ca le-am dus ceva, pentru ca am fost de multe ori fara sa le duc nimic si s-au comportat identic, ba chiar se bucura mai mult ca stai cu ei decat ca le dai ceva. I-am intrebat cate lemne mai au din cele pe care le-au primit si cam cat le mai ajunge. Mi-au zis senini ca mai au pentru 2-3 zile lemne.

Lemnele de la familia din Salonta o sa-i tina probabil inca vreo 2 saptamani. Au venit exact la fix si Domnul m-a trimis cu ele exact cand aveau nevoie. Am vazut azi inca o data cum Domnul poarta de grija si face in asa fel incat sa vedem clar ca ceea ce facem e lucrarea Lui si e nu pura intamplare.

 Sa nu credeti ca acest proiect este ceva ce facem in mod regulat sau ca suntem diferiti de altii prin faptul ca ajutam familia asta. De mult ori am stat si m-am gandit ca mai bine stateam linistit si imi vedeam de ale mele. Nu e usor sa iesi din zona de confort si sa pasesti in necunoscut doar pentru ca asa crezi ca vrea Dumnezeu.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2017/11/08/%C8%98i-tu-adormi-noaptea-%C3%AEn-frig-Ace%C8%99ti-copii-m%C3%A2ine-pot-s%C4%83-doarm%C4%83-%C3%AEntr-o-camer%C4%83-rece

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s