Autorul atacului armat din Texas a fost internat în trecut într-un centru de psihiatrie

Devin Patrick Kelley, autorul atacului din Texas, în urma căruia au murit 26 de persoane, a fost internat în urmă cu cinci ani într-o clinică de psihiatrie, după ce i-a ameninţat cu moartea pe superiorii săi din cadrul Forţelor Aeriene americane, relatează CNN

În 2012, Kelley a fost internat într-o clinică de psihiatrie, după ce îşi ameninţase cu moartea superiorii din cadrul Forţelor Aeriene americane. După internare, Kelley, caporal la acea dată, a reuşit să evadeze din centrul de psihiatrie.

Într-un raport al Poliţiei întocmit în momentul evadării lui Kelley din centrul psihiatric, un martor a relatat că acesta ”suferea de probleme psihiatrice şi intenţiona să fugă din respectiva clinică”.

Anterior plasării sale în centrul de psihiatrie, Kelley fusese acuzat că a comis acte violente împotriva soţiei şi a fiului său vitreg. Apoi, dosarul său a fost trimis la curtea marţială, iar caporalul a fost condamnat la un an de închisoare. În plus, acesta a fost exclus din rândurile Forţelor Aeriene din SUA.

http://www.mediafax.ro/externe/autorul-atacului-armat-din-texas-a-fost-internat-in-trecut-intr-un-centru-de-psihiatrie-16811322

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s