Pastorul Greg Laurie de la Biserica de Harvest din Riverside, California, a abordat întrebarea pe care creștinii o întreabă adesea: „Cine este antihristul?” Răspunsul pe care la oferit totuși nu a fost ceea ce adesea am auzit.

Pastorul Greg Laurie de la Biserica de Harvest din Riverside, California, a abordat întrebarea pe care creștinii o întreabă adesea: „Cine este antihristul?” Răspunsul pe care la oferit totuși nu a fost ceea ce adesea am auzit.

Pastorul Greg Laurie de la Biserica de Harvest din Riverside, California, a abordat întrebarea pe care creștinii o întreabă adesea: „Cine este antihristul?” Răspunsul pe care la oferit totuși nu a fost ceea ce adesea am auzit.

Ori de câte ori ceva este popular, reușit și eficient, vor exista imitații, Laurie, pastorul de conducere la Harvest Church, a spus publicului că a început mesajul de duminică dimineață, parte dintr-o serie numită „Apocalipsa: Dimensiunea următoare”.

Satan este „imitatorul final”, a spus el. „El are această imitație ieftină a tuturor lucrurilor care sunt adevărate”. De exemplu, pastorul a spus că avem adevărați creștini, iar Satana are oameni care pretind a fi credincioși, dar nu sunt. În mod similar, avem adevărate minuni și „Satana are imitări false ale miracolelor”.

Explicându-se despre antihrist, Laurie a spus: „Dumnezeu are pe Fiul Său, numele său este Isus, și într-o bună zi, Satana va avea pe fiul său, nu exact așa cum a venit Fiul lui Dumnezeu, pentru că Isus este Dumnezeu întrupat. Satana va avea versiunea sa … imitația lui Isus … Îl avem pe Isus Hristos și Satana va avea antihrist. ”

Pastorul a descris anticristul drept „cea mai vagă întruchipare a păcatului și a rebeliunii din istorie”. Totuși, acest lider mondial nu va fi ceea ce ne așteptăm – nu va fi îmbrăcat în negru de sus în jos sau va avea un semn vizibil de 666, a spus el. Dimpotrivă, antihristul va fi suav, inteligent, angajat, magnetic și carismatic.

https://www.christiantoday.com/article/the.antichrist.is.satans.imitation.of.jesus.says.evangelical.pastor/117686.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s