Imagini sexuale șocante afișate în vizualizarea completă a copiilor din stațiile de metrou din Toronto

Imagini sexuale șocante afișate în vizualizarea completă a copiilor din stațiile de metrou din Toronto

„In timp ce obiectivul acestei campanii este un pas mic deasupra deciziei California de a downgrada infractiunea de a infecta in mod voluntar un partener sau un donator de sange cu HIV, imaginile prezentate in anunt sunt absolut ingrozitoare si ar trebui sa fie criminale”, a scris Johnston pe blogul ei .

Johnston a spus că imaginile sunt nepotrivite nu numai pentru că „homosexualitatea este o urâciune”, ci și pentru că copiii mici le-ar vedea în timp ce folosesc metroul pentru a merge la școală sau la bibliotecă.

„Dacă această campanie de anunțuri conținea imagini la fel de grafice ale sexului heterosexual, părinții de stânga și de dreapta ar avea probabil o problemă cu ceva atât de îngrozitor, fiind afișat la ochi tineri”, a spus ea. „Nimeni nu trebuie să vadă aceste anunțuri de metrou indirecte, indiferent dacă sunt copii sau navetiști care doresc pur și simplu să meargă la lucru fără să-și imagineze imaginile cu R-uri în fața lor înainte de a fi în stare să apuce un Starbucks”.

https://www.christiantoday.com/article/shocking.sexual.images.displayed.in.full.view.of.children.in.toronto.subway.stations/117223.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s