Actorul creștin Kevin Sorbo spune că a fost hărțuit sexual de Gianni Versace

După ce au apărut vestea despre acuzațiile sexuale ale lui Harvey Weinstein, mai multe vedete s-au prezentat și au împărtășit propriile povestiri de hărțuire. De data aceasta, Kevin Sorbo, „Hercules” și „Dumnezeu nu mort”, susține că a avut o întâlnire îngrijorătoare cu designerul de modă italian, Gianni Versace.

Sorbo, în vârstă de 59 de ani, și-a împărtășit povestea despre podcastul lui Adam Carolla,  promovând în același timp noul său film „Să nu fie lumină”.

El spune ca a lucrat ca model in anii ’80, si aproape a lucrat cu Versace in 1984, inainte de a ateriza rolul principal in „Hercules: The Legendary Journeys”.

„A vrut să mă întâlnească din cauza înălțimii mele. La 6-picior, 3 inci, a vrut să fac spectacole de modă cu aceste femei înalte de 6 metri”, a spus el despre Versace.

El spune că designerul de modă la invitat la petreceri cu Sophia Loren, starul de operă Luciano Pavarotti și Richard Gere.

Dar cu cât mai multe petreceri la care a participat, cu atât mai puțini au venit, până când numai el și designerul de modă au rămas. Versace a oferit să-l lase să facă reclame pentru marca sa de modă. „Dintr-o dată, mâna lui urcă piciorul meu”, își aminti Sorbo, care se confruntă imediat cu Versace: – Tipule, știi că sunt direct?

Dar designerul a fost nedeterminat. – De aceea îmi plac eu, nu ești un om fetiș, ești omul unui bărbat, spuse el. „În viață, trebuie să-ți exonerezi totul. Trebuie să faci câinele, pisica, băiatul și fata.”

Sorbo a încercat să-i explice lui Versace că au un stil de viață diferit, iar Versace și-a apărat acțiunile spunând că nu dorea decât să „construiască un pod” între ele. Sorbo a spus însă că „podul nu a fost construit niciodată și nu am avut niciodată campania. Am patru mese gratuite”.

https://www.christiantoday.com/article/christian.actor.kevin.sorbo.says.he.was.sexually.harassed.by.gianni.versace/117147.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s