Pence promite ajutorul american pentru creștinii persecutați: Dumnezeu va „sufla viața nouă” în Orientul Mijlociu

„În seara asta, este privilegiul meu să anunț că Președintele Trump a ordonat Departamentului de Stat să înceteze să finanțeze eforturile ineficiente de ajutorare ale Națiunilor Unite și din această zi, America va oferi sprijin direct comunităților persecutate…. 

Vicepreședintele Mike Pence a fost present miercuri seara în calitate de vorbitor principal la summitul anual al Conferinței pentru apărarea creștinilor (IDC) și a adus un mesaj de solidaritate și speranță pentru creștinii persecutați din Orientul Mijlociu.
„Biblia ne spune că toți cei care doresc să trăiască o viață duhovnicească prin Hristos Isus vor fi persecutați”, a spus Pence. „Din păcate, astăzi, creștinismul se află sub un atac fără precedent în țările stravechi  unde a început si a crescut mai întâi”.

Speranţă?

  „În seara asta, am venit să vă spun că ajutorul este pe drum. Președintele Trump și cu toată administrația noastră lucrează neobosit pentru a proteja aceste comunități antice”, a adăugat el.


Numind
 răul după nume
Creștinii și minoritățile religioase au suferit torturi care sunt în curs de desfășurare în Orientul Mijlociu, acțiuni pe care administrația Trump le numește genocid.
„Este genocid, sunt crime împotriva umanității și le vom numi ceea ce sunt”, a spus Pence.
De asemenea, vicepreședintele nu s-a ferit de a-i spune  forței din spatele violenței pe nume.
„Președintele Trump și eu văd aceste crime pentru ceea ce sunt: ​​acte malefice de persecuție animate de ură pentru creștini și Evanghelia lui Hristos. Și la fel știe și președintele ce și cine a comis aceste crime și le numește pe nume: Islamul radical terorist „, a spus Pence.

Înfrângerea califatului

Pence a adus de asemenea o veste bună, spunând că ISIS are zile tulburi înainte.

„Mulțumită curajului forțelor armate americane și hotărârii comandantului șef, sunt încântat să raportez că ISIS este pe fugă”, a spus el. „Acum trei ani acești barbari au sărbătorit pe stradă în capitala lor auto-declarată a lui Raqqa, au proclamat începutul unui califat de o mie de ani și și-au ridicat steagurile negre în regiune, dar acele steaguri negre nu mai zboară în Raqqa”.
Săptămâna trecută, forțele sprijinite de SUA au ajutat la eliberarea lui Raqqa, luând înapoi una dintre ultimele fortărețe ale califatului destrămător.

O nouă direcţie de reconstrucție

În timp ce mulți aplaudă distrugerea aproape totală a statului islamic, Pence a spus că este timpul victimele genocidului să fie ajutat să  reconstruiască.
„Pe măsură ce începem să vedem că fluxurile de teroare se retrag, vă pot asigura că președintele Trump este hotărât să ajute popoarele persecutate să recupereze pământul, să se întoarcă acasă, să-și reconstruiască viața și să replanteze rădăcinile în casa lor antică”, a spus el .
Totuș
, a spus vicepreședintele că această administrație nu îi ajută pe creștinii persecutați în același mod în care a făcut-o administrația Obama.
„Ultima administrație a acordat un ajutor umanitar Orientului Mijlociu cu peste un miliard de dolari, dar a redus ponderea leului prin intermediul programelor conduse de Organizația Națiunilor Unite. Cu toate acestea, ONU nu a reușit niciodată să ajute cele mai vulnerabile comunități – în special minoritățile religioase” Pence a explicat. „Și în timp ce grupurile de credință au recorduri dovedite și rădăcini adânci în această regiune sunt mai mult decât dispuse să ajute, Națiunile Unite continuă să nege cererile lor de finanțare „.
„În seara asta, este privilegiul meu să anunț că Președintele Trump a ordonat Departamentului de Stat să înceteze să finanțeze eforturile ineficiente de ajutorare ale Națiunilor Unite și din această zi, America va oferi sprijin direct comunităților persecutate prin intermediul USAID”, a spus el.

Credinta in Dumnezeu

În timp ce drumul spre siguranță și securitate poate părea un drum mult mai departe, Pence are credința că Dumnezeu va face un mare miracol în Orientul Mijlociu.
„Am credință pentru că sunt un credincios”, a spus el publicului. „Și eu cred că cel care a spus:” Când vei trece prin ape, voi fi cu tine „. Si că Cel care a spus: „Nu vă voi lăsa, nici nu vă voi părăsi”, nu o va face  niciodată”

Traducere AC – sursa

http://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2017/october/pence-tells-persecuted-christians-help-is-on-the-way-god-will-breathe-new-life-into-the-middle-east

via https://rodiagnusdei.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s