Draga mea, doar lasă-L pe Dumnezeu!

Camera îmi este vraiște. Ar trebui să fac niște aranjamente și alte câteva lucruri în același timp. De fapt, am atâtea pe cap că am ajuns să uit ce am de făcut. Da, ciudat, eu să uit. 

Sunt momente în viață când te întrebi de ce. De ce unele uși se închid, de ce unii oameni pleacă, de ce ai avut parte de ei pentru un timp mai scurt decât ai fi vrut. De ce o dai în bară exact în domeniile în care știam că le ai la degetul mic. 

Sunt momente în viață când te uiți la ceea ce faci și la ceea ce ești și vezi că într-o secundă altcineva îți poate lua locul, moment în care numele tău nu mai valorează nimic. 

Eh, momente în care nu înțelegi. Momente în care te prăbușești și plângi. Strigi și parcă nu răspunde nimeni. Și poate chiar așa e. Poate nu e nimeni. Poate nu ai nevoie de un răspuns. Poate ai nevoie doar să înveți să lași cârma din brațe și să te pui să dormi. Da, să dormi asemeni lui Isus în corabie. 

Să dormi chiar dacă nu înțelegi, chiar dacă oamenii pleacă cu ușurință, să dormi chiar dacă în jur mugește furtuna. Ei bine, să dormi, știind că Dumnezeu veghează. 

Da, draga mea, sunt momente când viața te poartă prin locuri în care nu ai fi gândit. Când rugăciunile parcă se lovesc de pereți. 

Dar e ok, Dumnezeu chiar aranjează decorul. 

Când simți că nu înțelegi, pune-te pe genunchi. 

Nu pot spune că Dumnezeu va schimba lucrurile cum ai vrea tu, deși El poate schimba totul. Dar știu că te va schimba pe tine. 

Poate nu va spune furtunii: ”taci fără gură”, dar cu siguranță te va învăța să vorbești cu har. 

N-am înțeles nici eu de ce a fost așa. Încă mai aștept să văd cum se vor pune piesele de puzzle. Încă mai am întrebări, dar am învățat un lucru. 

Să îl las pe Dumnezeu. 

Să aștept să văd ce operă de artă mai poate scoate din șovăirile mele.  Să tac. Poate Dumnezeu nu va răspunde ceea ce eu cer, dar sunt sigură că îmi va face parte de ceea ce am nevoie, chiar dacă azi nu îmi dau seama de asta. 

Da, azi nu am cuvinte mărețe. 

Dar vă las un gând. 

Draga mea, învată să îl lași pe Dumnezeu să aranjeze decorul și vei avea parte de o tinerete fericită și de o bătrânete binecuvântată. 

https://www.boradoroteea.com/single-post/2017/10/27/Draga-mea-doar-las%C4%83-L-pe-Dumnezeu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s