Legea adoptării de către Texas protejează agențiile de adopție bazate pe libertatea religioasă a credinței

Legea adoptării de către Texas protejează agențiile de adopție bazate pe libertatea religioasă a credinței

Parlamentarii din Texas au adoptat un proiect de lege care protejează agențiile de adopție creștină de a fi forțați să pună copiii în case cu cupluri de același sex.

Potrivit ziarului CBN News , legislatorii din Texas au văzut nevoia pentru proiectul de lege după ce un cuplu de același sex din Michigan a dat în judecată statul, deoarece două agenții de adopție creștină le-au refuzat să adopte copii.

„Chiar nu am avut nici o discriminare față de a fi homosexual, așa că chemând agențiile și fiind spus că politica noastră de a nu plasa copiii cu familii de același sex era destul de greu de auzit”, a declarat Kristy Dumont, unul dintre reclamanți.

Cu toate acestea, Scott Collins, de la Buckner International, care este un minister de adopție bazat pe credință, a spus că agențiile bazate pe credință nu doresc să discrimineze cuplurile de același sex, ci doar ca libertatea să adere la convingerile lor că Dumnezeu a conceput familii să fie alcătuit dintr-un bărbat și o femeie.

„Noi credem că proiectul lui Dumnezeu pentru o familie este un bărbat și o femeie. Asta este credința noastră biblică și astfel, bazată pe aceasta, și cu un număr de alți furnizori de credință în Texas și, evident, cu sprijinul legiuitorului și guvernatorul Texasului, am reușit să asigurăm acest nivel suplimentar de protecție pentru ca noi să putem trăi cu adevărat convingerile noastre biblice „, a spus Collins.

https://www.christianheadlines.com/blog/texas-adoption-law-protects-religious-freedom-of-faith-based-adoption-agencies.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s