Când ateii cer ca liceul să înlăture steagul creștin, elevii își scot propriile steaguri pentru a-și apăra școala

Steagurile creștine zboară pe spatele camioanelor elevilor de la LaPoynor High School din Larue, Texas, în această fotografie postată pe Facebook pe 18 octombrie 2017.

Elevii de la o liceu din East Texas au răspuns cerințelor grupului ateist că scoala scoate un drapel creștin prin aducerea propriilor steaguri creștine pentru a zbura pe terenurile școlare.

Mulți din comunitatea din Larue, Texas, vorbeau împotriva organizației juridice seculariste de conducere a națiunii, Freedom From Religion Foundation, după ce a trimis o scrisoare  către Superintendentul James Young de la Scoala Independentă a școlii LaPoynor în data de 11 octombrie, cerând ca Liceul LaPoynor opriți zboară cu un drapel creștin lângă steagurile Statelor Unite și Texas în fața școlii.

Avocatul FFRF, Sam Grover, a scris în scrisoarea că FFRF a fost contactat de un fost student după participarea școlii la evenimentul „Vedeți-vă la Pole” anual, pe 27 septembrie.

Grover a susținut că zborul unui drapel creștin ar putea fi considerat o aprobare școlară a creștinismului și o încălcare a clauzei de stabilire a primului amendament la Constituția Statelor Unite.

Stația locală de știri KETK a raportat  că un grup mic de elevi a răspuns cerințelor FFRF, zburând trei steaguri creștine mari din spatele camioanelor de parcare parcate în parcarea școlii miercuri.

https://www.christiantoday.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s