Secretarul de presă al Casei Albe Sarah Huckabee Sanders se roagă lui Dumnezeu pentru ajutor

Nu este o sarcină ușoară de a ieși și de a pune întrebări de la un mass-media ostilă din partea administrației președintelui SUA și de aceea Sarah Huckabee Sanders se uită mai sus pentru o mână de ajutor.

În calitate de secretar de presă al Casei Albe, Sanders este așteptat să păstreze un cap răcoros și să răspundă la întrebări cu privire la diverse chestiuni, cu claritate și inteligență.

Vorbind cu Fox News Duminică, Sanders a spus că și-a iubit slujba, dar ea consideră un nivel fără precedent de ostilitate din partea presei spre administrația Trump.

Nu e de mirare că fiica creștină devotată a pastorului-transformat-politicianul Mike Huckabee se uită la Dumnezeu înainte de a intra în fiecare briefing de presă.

„Voi spune, de asemenea, o mică rugăciune de” Dumnezeu să mă ajute „în fiecare zi, înainte de a intra în acea cameră, a spus ea.

Fiind purtătorul de cuvânt al administrației Trump este o mare responsabilitate și nu una pe care o ia cu ușurință. Cuvântul pe care îl folosește este „venerație”.

„Întotdeauna am spus că dacă intru în clădire și nu mă bucur să fiu aici și să fiu parte din ea, atunci am fost aici prea mult și e timpul să plec”, a spus Sanders.

„Din fericire, simt încă un sentiment de reverență de fiecare dată când intru în clădire, cu siguranță de fiecare dată când intru în camera de informare. Și sper că nu voi pierde niciodată asta.

Când vine vorba să se confrunte cu presa, ea acceptă că o tensiune va fi întotdeauna acolo indiferent de cine este în Casa Albă. Dar simte că există mai multă ostilitate decât de obicei față de Trump și administrația lui.

„Cred că există o tensiune sporită între această administrație și presă”, a spus ea.

„Am fost în jurul valorii de presă și a lucrat în politică toată viața mea și nu am mai experimentat nivelul de ostilitate pe care cred că vom vedea o zi la alta.“

https://www.christiantoday.com/article/white.house.press.secretary.sarah.huckabee.sanders.prays.to.god.for.help.before.every.briefing/116752.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s