Hailey Baldwin a participat la un serviciu de la Biserica Hillsong, purtând un capac „Hillsong Hustlers”

Oamenii iubesc să copieze ceea ce purtau stelele, așa că atunci când supermodelul Hailey Baldwin a ieșit cu un capac de biserică Hillsong, ea promova indirect biserica și făcea mai multe persoane curioase despre credința ei creștină.

Baldwin a purtat capacul roșu „Hillsong Hustlers” când a ieșit miercuri în LA și a participat la serviciu. Ea a împerecheat capacul cu o cămașă de marfă albă și cu trenuri potrivite, potrivit Daily Mail . Baldwin a completat aspectul de către formatorii sportivi cu totul albi.

Când a ieșit din biserică, Baldwin a înlocuit capacul roșu strălucitor cu cel negru.

Hillsong are o mulțime de membri de celebritate. În afară de Baldwin, fostul ei iubit Justin Bieber, cântăreața Selena Gomez, starul „Prădători ai galaxiei”, Chris Pratt, și starul Kourtney Kardashians „Keeping With the Kardashians” sunt doar câțiva dintre puținii oameni de renume care frecventează frecvent servicii jam-packed.

Chiar dacă participanții populare ai lui Hillsong ajută biserica să pară interesantă, Baldwin a spus mai devreme  Yahoo7.  Fiind parte a bisericii, nu este vorba despre „făcând religia răcoroasă”, ci mai degrabă „vocalizarea (că) spiritualității este în regulă”.

 

https://www.christiantoday.com/article/hailey.baldwin.looks.cool.in.hillsong.baseball.cap.for.church.service.says.she.will.raise.her.kids.christian/116541.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s