Antrenorul de fitness Lauren Drain a fost dat afară din biserica baptistă Westboro când avea 21 de ani pentru că a trimis un e-mail cuiva care nu aparținea bisericii.

Antrenorul de fitness Lauren Drain a fost dat afară din biserica baptistă Westboro când avea 21 de ani pentru că a trimis un e-mail cuiva care nu aparținea bisericii.

O mulțime de oameni doresc să aibă o prezență on-line faimos, dar numai câțiva reușesc să o atingă. Lauren Drain, în vârstă de 31 de ani, este una dintre puținele care au reușit să obțină un mare număr online, din cauza posturilor sale de fitness și a rezultatelor rapide.

Drain, un antrenor de fitness din Florida, se bucură de un stil de viață sănătos și fericit pe care cei mai mulți oameni îl invidiează. Dar Drain nu-și dă seama niciodată succesul pentru că a muncit cu adevărat pentru ao realiza. Înainte de a deveni mare ca o stea de la Instagram, Drain de fapt a fost membru al Bisericii Baptiste din Westboro.

Tatăl ei, Steven Drain, de 51 de ani, a luat întreaga familie implicată în biserică. Drain a spus Mirror  că se bucură de o viață normală înainte ca tatăl ei să decidă să urmeze biserica și opiniile ei dure, așa că a fost forțată să taie legăturile cu toți vechii ei prieteni și să îmbrățișeze un stil de viață nou.

„Când mi-a spus că ne alăturăm bisericii, am avut un amestec de emoții, nervos și curios – dar fără nici o opțiune”, a spus ea. „Am avut încredere că tatăl meu a vrut ceea ce era cel mai bun pentru familia noastră, dar eram cu siguranță ezitant și nu știam cât de mult se va schimba viața mea”.

Drain a fost învățat că Biserica Baptistă din Westboro este singura „adevărată biserică” rămasă în America, iar cei care nu aparțin cercului lor se vor confrunta cu iadul, moartea, bolile și distrugerile.

Lucrurile i-au atins prea mult pe Drain, când a fost forțată să-și găsească înmormântarea copilului și să-i spună rudelor îndurerate că moartea copilului este pedeapsa lui Dumnezeu pentru că nu a urmat calea neprihănirii. Ea a încercat să rămână cât mai puțin posibil, când membrii bisericii aveau semne care citiau: „Mergeți în iad”.

„Am protestat mereu evenimente ciudate, dar când biserica mi-a trimis să iau la înmormântare un copil nevinovat, m-am simțit rușinat și dezgustat”, a dezvăluit ea.

A părăsit biserica la vârsta de 21 de ani, după ce tatăl ei ia dat afară că a trimis un e-mail unei persoane care nu aparținea bisericii. Goliți-o în urma întregii familii, inclusiv sora ei, Taylor, 26, fratele Boaz, de 15 ani, și cea mai tânără soră, Faith, 13.

„Am căzut într-o depresiune profundă, după ce tatăl meu mi-a tăiat familia. Am încercat de mai multe ori să contactez mama și rațiunea mea cu familia mea că încă mai vreau să-l slujesc lui Dumnezeu. unul dintre traumele cele mai inimaginabile și nu mi-aș fi dorit cel mai prost inamic „, a spus ea.

Dar Drain a reușit să ridice bucățile din viața ei și să înceapă din nou. Și-a continuat cariera de asistentă medicală și, acum trei ani, a început să-și transforme viața prin a fi antrenor de fitness. Drain a reușit să găsească din nou dragoste și fericire când sa căsătorit cu soțul ei, David Kagan, în februarie 2013.

https://www.christiantoday.com/article/former.westboro.baptist.church.member.is.now.an.instagram.star.who.posts.racy.selfies/116539.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s