Școala Bisericii va fi forțată să interzică Biblia, Crucea și Adunarea Religioasă?

Părinții studenților de la o școală bisericească din Anglia au emis plângeri care au condus la decizia școlii de a interzice o caritate creștină.

Potrivit ChristianToday.com , Școala primară a Bisericii Angliei din St. John din Tunbridge Wells are în vedere, de asemenea, interzicerea încrucișărilor, a bibliei și prezența clerului Bisericii Angliei la adunările școlare.

Școala a interzis deja CrossTeach, o caritate creștină, al cărei membri au interacționat cu studenții și le-a spus că „oamenii nu se pot căsători cu bărbații” și că „nu ar merge într-un loc bun când au murit” dacă nu credeau în Dumnezeu.

Campania organizată de unii părinți ai studenților școlii solicită acum eliminarea altor aspecte ale credinței și ale simbolurilor creștine din școală. Grupul a relatat că a redactat un document de 13 pagini care le aranjează nemulțumirile și cere ca școala să înceteze toate activitățile religioase.

Unii dintre conducătorii bisericii asociați cu școala, totuși, cred că părinții agită în mod inutil problemele. Rev. Peter Sanlon și Rev. Giles Walter, care au condus adunări religioase la școală timp de 24 de ani, au acuzat părinții că au aruncat o „grenadă de mână” într-un mediu perfect fericit și creând conflicte.

http://www.christianheadlines.com/blog/will-church-school-be-forced-to-ban-christian-charity-bibles-and-crosses.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s