O studenta romanca s-a sinucis in Londra pentru ca nu isi gasea rostul in lume | cine nu il urmeaza pe Iisus nu isi va gasi niciodata rostul | depresia este cauzata de demoni si de lipsa lui Hristos in viata ta!

O studenta romanca s-a sinucis in Londra pentru ca nu isi gasea rostul in lume | cine nu il urmeaza pe Iisus nu isi va gasi niciodata rostul | depresia este cauzata de demoni si de lipsa lui Hristos in viata ta!

Fara Dumnezeu nu facem nimic in aceasta viata. Nu ne gasim nici macar rostul. Sa nu ne amagim ca prin sinucidere scapam de demonii care ne cauzau depresia in viata, nu, prin sinucidere te duci direct in dimensiunea lor. Sa ne rugam pentru aceasta fata, caci altceva nu mai e nimic de facut.

Vedeti ce inseamna cand familia nu traieste in armonie cu Dumnezeu, sunt atacati copii, iar in orase in care simbolul dragonului ( balaurului) este prezent pretutindeni, duhurile depresiei te bantuie mai tare, iti iau mintile si te fac sa recurgi la astfel de gesturi.

Daca aceasta tanara l-ar fi cunoscut pe Iisus si l-ar fi urmat, isi gasea implinirea, fericirea si putea sa ajute si pe altii sa scape de duhurile depresiei.

 O studentă româncă s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la înălțime, în Catedrala Sf. Pavel din Londra. Este descrisă de familie și prieteni ca o tânără inteligentă, care studia pentru a deveni neurochirurg.

Mama îndurerată a tinerei Lidia Dragescu a declarat că fiica ei „era nemulțumită de lume, de viață, nu avea prieteni”, iar fratele ei geamăn a promis că nu-și va mai sărbători ziua de naștere niciodată.

Lidia avea 23 de ani, era o tânără foarte frumoasă, care se gândea, cândva, să devină fotomodel, era absolventa unei facultăți de business, dar urma un alt curs de biochimie, pentru a deveni medic.

citeste mai mult: https://www.cocoon.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s