Larry Flint oferă 10 milioane $ pentru omul care va reuși să distrugă mandatul lui Trump

Fondatorul și patronul revistei porno „Hustler”, Larry Flint, a anunțat că va oferi zece milioane de dolari persoanei care va furniza informații compromițătoare despre Donald Trump și care vor provoca la destituirea sa de la Casa Albă.
„Nu mă aștept ca amicii miliardarului Trump să-l denunțe, dar sunt convins că există mulți oameni care știu anumite lucruri și pentru care zece milioane de dolari înseamnă mulți bani”, scrie Larry Flint într-un anunț publicat în „The Washington Post”.  El aduce aminte că a oferit deja o recompensă de un milion de dolari pentru difuzarea unor informații care au contribuit la scoaterea din viața politică a doi republicani.
„Având în vedere criza actuală, am ridicat recompensa la zece milioane de dolari și fiți siguri că intenționez să plătesc toată această sumă”, subliniază el.
Larry Flint se arată nemulțumit mai ales de suspiciunile cu privire la implicarea rușilor pentru a favoriza candidatura lui Trump la ultimele alegeri prezidențiale din Statele Unite, de decizia celui de-al 45-lea președinte american de a-și retrage țara din Acordul Climatic de la Paris și de faptul că ar putea declanșa un război nuclear cu Coreea de Nord.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s