Canada: Condamnat pentru pedofilie, fostul ministru adjunct al educaţiei, care a creat o programă agresivă de educaţie sexuală, a fost eliberat mai devreme

Puţină lumea ştie că Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Ştiinţele Educaţiei din Ontario şi fost ministru adjunct al educaţiei în Canada, este autorul unei programe de educaţie sexuală în şcolile publice pe care, în 2010, părinţii canadieni au respins-o masiv şi ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinţii nu au mai avut acelaşi succes.

În timp ce părinţii protestau de zor pe străzi, autorul programei, Benjamin Levin, se afla deja în puşcărie pentru posesie de pornografie infantilă şi îndemn la viol. În calculatorul lui s-a descoperit o listă de discuţii cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinţi şi copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofiţer de poliţie sub acoperire, cum să-şi agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani.

De curând, un grup care promovează drepturile părinţilor a descoperit că Levin a fost eliberat pe cauţiune la începutul lui 2017, deşi legea canadiană ar fi permis aceasta abia peste alte şase luni.

Tanya Granic Allen, director executiv la organizaţia Parents As First Educators („Părinţii ca Primi Educatori”), a spus, citată de LifeSiteNews:

În timp ce dl. Levin şi-a ispăşit doar 60% din pedeapsă, programa de educaţie sexuală al cărei artizan a fost afectează 100% dintre şcolile noastre.

Noua programă de educaţie sexuală prevede că, la clasa întâi copiii canadieni învaţă ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, într-a şasea li se prezintă masturbarea ca ceva pozitiv, într-a şaptea învaţă despre sexul oral şi anal, iar la clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual” şi să afle că nu există doar două sexe biologice, ci şase „genuri” posibile.

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s