Franklin Graham: Numai Dumnezeu poate ajuta la salvarea lui Weinstein acum!

Scandalul privind abuzurile sexuale de la Harvey Weinstein ia luat cu adevărat pe Hollywood de furtună și toată lumea și-a împărtășit gândurile în legătură cu acest subiect. Mulți au fost înfuriați, mulți au fost și ei șocați, în timp ce alții s-au simțit ușurați că în sfârșit au ieșit afară.

Dar evanghelistul Franklin Graham sa simțit doar întristat de știri și a scris pe Facebook  că numai Dumnezeu poate ajuta la salvarea lui Weinstein acum. „Unii din dreapta exprimă bucurie, aproape că se bucură că exploziile sexuale ale lui Harvey Weinstein sunt în știri. Unii se simt justificați după presupusele acuzații de abatere a oamenilor din dreapta, precum Roger Ailes și Bill O’Reilly”, a spus el. „Sunt întristat că națiunea noastră se află în declinul moral care este.”

Graham a adăugat că oamenii, fie că sunt la dreapta sau la stânga, sunt la fel fără Hristos. Fără Dumnezeu, Graham a spus că oamenii sunt fără speranță. „Biblia ne spune că inima omului este” disperată rău, cine poate să o știe „. Ceea ce mulți oameni pot numi greșit sau o greșeală, Biblia numește păcatul și este clar că suntem cu toții vinovați de păcat. Păcatul are consecințe „, a explicat el.

Biblia avertizează oamenii că consecința păcatului este moartea, dar vestea bună este că Dumnezeu a făcut jertfa supremă, astfel încât oamenii să poată triumfa asupra păcatului. Dumnezeu a dat pe singurul Său Fiu, Isus Hristos, să moară pe cruce pentru ca păcatele să poată fi spălate. Singurul lucru pe care oamenii trebuie să-l facă acum este cu adevărat să se pocăiască și să-și pună credința în Hristos.

https://www.christiantoday.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s