La doi ani după aventură, nepotul lui Billy Graham spune că este egoist și „mult mai rău decât știe cineva

Tullian Tchividjian, nepotul evanghelistului renumit Billy Graham, regretă în mod deschis încălcările sale la doi ani după ce și-a pierdut biserica și soția la un scandal adulter.

„Orice chestii rele ați citit sau auzit despre mine, fie că este adevărat sau false, vă pot spune cu siguranță: sunt mult mai rău decât știe cineva”, a spus el în introducerea scrisorii.

„De fapt, sunt sigur că dacă toate păcatele mele (gânduri, cuvinte și fapte) din ultimele patru decenii au fost difuzate universal, singura persoană care încă mă iubește este Isus (și uneori în momentele mele cele mai întunecate de îndoială și disperare ,

Tchividjian a demisionat din vara trecută din funcția de pastor al Bisericii Presbyteriene Coral Ridge din Fort Lauderdale, Florida, după ce a recunoscut o relatie extramaritală. La vremea aceea, el a depus și divorțul de fosta sa soție, Kim și a fost adezbrăcat de acreditările sale pastorale.

În blog, el a spus că consecințele acțiunilor sale sunt „omniprezente”, iar păcatul său a afectat tot ceea ce îi înconjoară.

„Nu trece o zi când nu-mi amintesc, într-un fel, ceea ce am făcut și daunele pe care le-am provocat”, continuă Tchividjian.

În vârstă de 45 de ani, a reamintit recent vizitarea unui Barnes & Nobles și a văzut numele său într-o carte a unui tânăr autor care la rugat să-și susțină lucrarea din cauza valorii pe care o va aduce scrisului său.

„Acolo a fost, numele meu, ca un defect de discreditare pe munca lui grea. M-am simtit rau”, a plans el.

El a spus că acel moment îi aduce aminte de „efectele profunde” ale păcatului său și de faptul că atât de mulți oameni pe care niciodată nu ia întâlnit „au fost răniți” de el.

„Dumnezeu ma dăruit cu o familie de îngrijire, cu oameni care să iubească, cu o chemare înaltă, cu un mesaj dătătoare de viață și cu o platformă mare de a striga – și l-am suflat”, a spus Tchividjian. „Am suflat totul cand am avut toate motivele (si oportunitatea) sa nu fac asta. Si eu singur am vina pentru asta”.

Deși în toată postarea, Tchividjian se plângea de greșelile lui din trecut, a oferit speranță celor care se aflau într-o situație similară cu cea a lui.

„Iată ce știu: există o mulțime de oameni acolo ca mine, oameni care trăiesc cu vinovăție, rușine și regret și tristețe din cauza a ceea ce au făcut sau nu au reușit să facă, oameni care ar face orice să se întoarcă în timp și fac alegeri diferite, dar sunt în prezent afectate de realizarea că nu pot. ”

Continuând să-i împărtășească inima ministrului pentru alții, Tchividjian ia invitat pe alții care au căzut să se întoarcă la Isus împreună cu el.

Pentru că vestea proastă că toți suntem vinovați este întâmpinată cu cea mai bună veste că Dumnezeu iubește, iartă și vindecă inimile frânte ale oamenilor vinovați. La urma urmei, Biroul de har al lui Dumnezeu este la sfârșitul frânghiei noastre”.

„Descoperiți că încă mai avem speranță în mijlocul ruinelor vieții noastre, pentru că Isus și nimic încă nu este egal cu totul”, a concluzionat el.

Citiți articolul complet al lui Tchividjian de pe blog aici .

SURSA: https://www.christiantoday.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s