De ce i-ar deranja pe unii pelerinajul de la Sfânta Parascheva? Curţii Constituţionale, mai întâi, apoi cu ajutorul celorlalte instituţii ale sale, Statul român îşi bate joc de semnăturile a 3 milioane de români (16 la sută din populaţia ţării) pentru că, nu e aşa? nu sunt….cool.

De ce i-ar deranja pe unii pelerinajul de la Sfânta Parascheva? Curţii Constituţionale, mai întâi, apoi cu ajutorul celorlalte instituţii ale sale, Statul român îşi bate joc de semnăturile a 3 milioane de români (16 la sută din populaţia ţării) pentru că, nu e aşa? nu sunt….cool.

Spre deosebire de petrecăreţii de la …Untold, pelerinii nu distrug liniştea unui cartier. Şi chiar, că vorbeam de Untold:

Prima zi de pelerinaj la Iaşi s-a petrecut fără evenimente majore.
Prima zi de Untold a fost cu 125 de persoane care au primit primul ajutor- majoritatea pentru că se „cam” îmbătaseră, 9 persoane au fost arestate pentru posesie -trafic de droguri serioase (la cele neserioase nici nu au mai pierdut vremea poliţiştii- că riscau să aresteze jumătate din festival)….
Deci nu e aşa că ar cam trebui să vă gândiţi de două ori înainte să fiţi răutăcioşi şi ironici cu pelerinii?

E drept, presa mainstream, nu a ironizat nici pe beţivii, nici pe drogaţii, nici pe snobii care ascultau muzică pentru că aşa e…cool.
Şi trebuie să îţi placă dacă e cool, nu? 😉

Aşa cum nu se leagă nici de băieţii îmbrăcaţi în prostituate de la paradele gay.
Însă consideră demn de interesul ochiului său critic doar dacă două băbuţe se calcă pe bătături ca să ajungă la moaşte, sau dacă vreo persoană de la coada de la pelerinaj, leşină de oboseală şi are nevoie de ajutor medical….

E drept, presa mainstream nu e interesată nici de faptul că prin intermediul Curţii Constituţionale, mai întâi, apoi cu ajutorul celorlalte instituţii ale sale, Statul român îşi bate joc de semnăturile a 3 milioane de români (16 la sută din populaţia ţării) pentru că, nu e aşa? nu sunt….cool.
Doar nu o să cerem obiectivitate prostitua….aaaa, 😉 jurnalistului român.”

Bogdan Duca

https://rezistentacrestinablog.wordpress.com/2017/10/12/de-ce-i-ar-deranja-pe-unii-pelerinajul-de-la-sfanta-parascheva/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s