Există doar trei profeții majore apocaliptice biblice care urmează să fie îndeplinite. O singură întrebare rămâne: cine este Antihristul?

Există doar trei profeții majore apocaliptice biblice care urmează să fie îndeplinite: distrugerea Damascului (care precizează înfrângerea și degradarea Siriei, care se află în centrul geografic al războiului care vine), semnarea unui tratat care încheie divizarea Israelului și lansarea celui de-al treilea și ultimul război mondial de la Armageddon.

Pentru noi, care cred, dacă evenimentele se vor desfășura așa cum am prezentat mai sus, știm că vor exista trei ani și jumătate de pace în cadrul acestui tratat israelian / arab. Apoi vor fi trei ani și jumătate de iad pe pământ, terminând la Armaghedon, când Dumnezeu însuși pune capăt mii de ani de măcelărire a fraților și surorilor, fii și fiice, veri, vecini și așa mai departe. Problemele la sfârșitul jocului vor începe la mijlocul anului 2021, încheind o violență profundă și agitată de pământ la sfârșitul anului 2025 și începutul anului 2026. Atenționăm această fereastră de închidere? Timpul este scurt, iar lupta pentru pace pe pământ nu a fost niciodată mai puțin probabilă.

O singură întrebare rămâne: cine este Antihristul? Desigur, nu Trump; nici măcar nu va mai fi în funcție în acel moment. Rusia? Cardul Sălbatic, în înțelepciune cu un Imperiu Roman interferant (devenind din nou un inamic al evreilor ca recuperări antisemitism, mai ales în Europa de Est)?

Cu discuțiile de nivel superior se întâmplă zilnic între cele două puteri nucleare comuniste, Rusia și China, atât de intens preocupat nu numai de Mideastern (a se citi „ulei“), amenințare, dar amenințarea nord-coreean, un posibil candidat pentru titlul de nelegiuit ar trebui să apară rapid și ușor. Va trebui să fie cineva destul de priceput, pentru că pretenția de a lua templu de la evrei se va schița pe balama drepturilor animalelor. Asta lasă cu siguranță pe micul om de rachetă din Coreea de Nord, Kim Jong-un. Rămâneţi aproape; Nu știu încă cine sau cine. Cine? Dar răspunsul va veni rapid, pe măsură ce cronologia lui Dumnezeu se apropie de sfârșit.

Cunoscând toate acestea, ce ne-am luminat pe puțini care ar trebui să facă despre asta? Scripturile sunt clare, așa cum a demonstrat în repetate rânduri istoria israeliană: Pocaiește-te, scapă-te de preocuparea noastră cu zei falși, acumularea bogățiilor, lucrurile materiale, îngrijorările și egoismul tuturor varietăților – întoarcerea la prima noastră iubire față de Creator și salvarea a cât mai multe suflete putem în plimbarea vieții noastre.

https://www.charismanews.com/politics/opinion/67658-president-trump-planning-a-christmas-present-that-will-shock-the-world

Reclame

Un gând despre „Există doar trei profeții majore apocaliptice biblice care urmează să fie îndeplinite. O singură întrebare rămâne: cine este Antihristul?

  1. Cred ca mai mult decât sa ne tot întrebăm cine este antihrist-ul și când se va revela, etc. este mult mai important pentru noi crestinii sa ne întrebăm când va veni Dl Isus Hristos ca să-și răpească mireasa, adică biserica și sa-L așteptăm cu nerăbdare ca s-ar prea Putea nici sa mai prindem vreon necaz noi ci sa fim deja răpiți.
    Dar ai zis foarte bine: sa ne întoarcem la Dl Isus Hristos cu pocăință!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s