Diabolic. Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase recent împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent. 
Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.
Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă. 
Procesul a scos la iveală detalii terifiante. După moartea Elisiei, criminaliștii au reexaminat o radiografie a piciorului drept și au descoperit două fracturi, una la gleznă și una deasupa genunchiului. Un pediatru a spus că aceste leziuni sunt rezultat al unor traumatisme.

 

De multe ori, acesta o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil”.
Autopsia a relevat că Elsie a avut sângerări de mai multe ori pe ambele părți ale creierului. Un neurolog a spus că acestea au fost cauzate de o leziune gravă a capului. Alți experți au mai spus că au existat între 3 și 5 coaste rupte înainte de moarte, dar și hemoragii oculare!.
Atenție, vorbim de un copilaș de doar 18 luni!
Absolut toți cei chestionați au opinat că leziunile nu sunt accidentale.

 

„Noi susținem că acțiunile sale din 25 mai au fost culmile tragice ale unui comportament violent față de un copil lipsit de apărare – un copil pe care ar fi trebuit să-l iubească și să îl protejeze, dar pe care el l-a atacat, abuzat și în cele din urmă ucis”, spun acuzatorii.

https://m.activenews.ro/externe/Diabolic.-Un-homosexual-si-a-ucis-fiica-pe-care-o-adoptase-recent-impreuna-cu-partenerul-lui.-Calvarul-trait-de-micuta-alaturi-de-„tatal-sau-146651

Reclame

Un gând despre „Diabolic. Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase recent împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său

  1. Homosexualii sa nu mai adopte copii pentru-ca nu sint inzestrati de Dumnezeu sa aiba grija de un copil . Aceasta sarcina ii revine mamei care are simtul de a reactiona la orice scincit al copilului si sa aiba rabdare .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s