Pastorul aspirant acuzat de uciderea soției sale profesor de școală duminică susține că a luat prea multă medicamente pentru tuse

O poveste de dragoste care a început pe Instagram și a dus la căsătoria dintre un pastor aspirant și un profesor de școală duminică, sa încheiat într-un coșmar în ultima vineri, după ce bărbatul a înjunghiat, după ce băut prea mult medicament tuse.

„Am avut un vis și apoi am aprins lumina și ea a murit pe podea”, pastorul Matthew Phelps, în vârstă de 28 de ani, a spus într-un apel din 911  despre moartea soției sale, Lauren, la Raleigh, Carolina de Nord , Acasă.

„Am sânge peste mine și e un cuțit sângeros pe pat și cred că am făcut-o”, a explicat calm în apelul care a durat puțin peste șapte minute.

Phelps, care este un mare fan al Star Wars, a susținut mai târziu că ar fi putut avea prea mult din medicamentul tuse pe care îl bea pentru al ajuta să doarmă.

„Am luat mai multă medicamente decât ar fi trebuit”, a spus el. „Am luat Coricidin … pentru că știu că te poate face să te simți bine, așa că de multe ori nu pot dormi noaptea, așa că am luat câteva … Nu se mișcă, Doamne”.

https://www.christiantoday.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s