Florin Ianovici: Iată-mă, trimite-mă!

Credința neîmpărtășită e furt de slavă cerească. Să nu duci păine cerească și să lipsești semenii de Izvorul de apă vie înseamnă să condamni la moarte pe cei flămânzi și însetați.

Adevăratul cuvânt al lui Dumnezeu hrănește, dar și face foame în acelai timp. Cel ce împarte cuvântul lui Dumnezeu nu sărăcește, ci, dimpotrivă, devine din ce în ce mai bogat, dar nu în cele

Iată-mă, trimite-mă!

Credința neîmpărtășită e furt de slavă cerească. Să nu duci păine cerească și să lipsești semenii de Izvorul de apă vie înseamnă să condamni la moarte pe cei flămânzi și însetați.

Adevăratul cuvânt al lui Dumnezeu hrănește, dar și face foame în acelai timp. Cel ce împarte cuvântul lui Dumnezeu nu sărăcește, ci, dimpotrivă, devine din ce în ce mai bogat, dar nu în cele lumești, ci în cele cerești.

Astăzi am mers la o înmormântare. Asistența nu era familiarizată cu cuvântul lui Dumnezeu. În timpul propăvăduirii mesajului biblic am observat cum coboară tăcerea, iar ochii se aprind cu niște luminițe…

La sfărșitul slujbei unul dintre bărbații care au participat la slujbă a mărturisit că ceea ce a auzit a mișcat profund inima lui și își dorește să cunoască mai multe despre credință. Și ceilalți din asistență au fost atinși de Duhul Sfânt.

Noi nu schimbăm oamenii, dar Cuvântul o poate face. Însă Cuvântul are nevoie de propovăduitori. Să taci și să nu vestești mesajul lui Dumnezeu, în timp ce diavolul urlă și aruncă otrava necredinței pe toate căile, e semnul că te-ai întălnit cu o religie, dar nu cu Mântuitorul Isus Hristos.

Cine e născut din El devine jar aprins, devine dragoste jertfitoare și mesager al Împărăției lui Dumnezeu.

Măine, împreună cu Daniel Popescu, plecăm spre Ucraina. Acolo, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom întălni cu pastorul Liviu Iepure și grupul misiunii Gloria. Începând din 8.10. 2017, până în 15.10.2017, zi de zi vom vesti Evanghelia.

Viața nu are sens când trăiești pentru folosul tău, chiar dacă apelezi la credință pentru împlinirea nevoilor tale.
Viața are sens când devii un instrument în mâna lui Dumnezeu și poți rosti din toată inima: iată-mă, trimite-mă!
Isaia 6:8 „Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” ”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s