O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a refuzat să își vaccineze băiețelul

O americancă din Michigan a fost condamnată la șapte zile de închisoare, după ce a încălcat un ordin judecătoresc de a-și vaccina fiul, relatează BBC News. Rebecca Bredow nu a permis ca băiețelul ei de 9 ani să fie vaccinat, deși inițial fusese de acord.

Femeia agrease, în urma unei discuții cu tatăl copilui, să îi facă vaccinul copilului, însă ulterior s-a răzgândit. Fostul ei soț a primit acum custodia temporară a băiețelului, în timp ce instanța a acuzat-o pe americancă de sfidare a curții și a condamnat-o la șapte zile de închisoare.

Bredow, mamă a doi copii, a declarat că ea și soțul ei au decis, atunci când s-a născut băiețelul lor, să amâne vaccinarea cât mai mult timp, lucru permis de legea din Michigan.

Cuplul s-a separat în 2008, iar tatăl a insistat ca băiatul să fie imunizat. Deși el nu deține custodia copilului, instanța a decis că tatăl trebuie să aibă un cuvât de spus atunci când vine vorba despre vaccinarea micuțului.

http://www.digi24.ro/stiri/externe/o-femeie-a-fost-condamnata-la-inchisoare-pentru-ca-a-refuzat-sa-isi-vaccineze-baietelul-804929

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s