CRISTIAN IONESCU: NUMAI CONSERVATORII POT FI IPOCRIȚI; LIBERALII SUNT DOAR… EI ÎNȘIȘI, AȘA GREȘIȚI CUM SUNT!

Zilele trecute, un congressman conservator american a fost prins că recomanda amantei sale avortul, deși poziția sa politică era vehement împotrivă.

Desigur, media a sărit ca arsă, lamentând ipocrizia… tuturor conservatorilor. Dintr-odată, politica pro-avort era validată de acest scandal.

Dincolo de lipsa de profesionalism și logică jurnalistică, această generalizare nu face altceva decât să le demaște lipsa de onestitate intelectuală.

Ceea ce nu vrea media să accepte este că acest criminal al masacrului din Las Vegas a fost radicalizat de stânga liberală și a atacat o masă de oameni iubitori de muzică country, oameni cu precădere conservativi. Lunile trecute au tratat la fel de superficial atacul împotriva legislatorilor republicani aflați pe un teren de sport, antrenându-se înaintea unei partide de baseball organizată în scopuri caritabile.

Dar nu acesta este scopul acestui articol.

Consider că este cazul să clarificăm un lucru. De fapt doar conservatorii pot fi ipocriți! De ce? Pentru că ei susțin valori sacre pe care mai întâi trebuie să le respecte. Altfel își pierd credibilitatea.

Liberalii nu au astfel de probleme. Ei cred în drepturile homosexualilor. Dacă ar fi prinși într-un asemenea stil de viață, ce dacă!

Dar un conservator ar fi fals.

Un liberal nu ar fi avut probleme să-și încurajeze prietena să facă avort. Un conservator nu-și poate permite o astfel de deviere.

citeste mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s