Federația internațională a PEDEPSIT Federația Română de Fotbal pentru mesajul creștin-ortodox afișat de suporteri la meciul cu Armenia de la București

Federația Română de Fotbal a fost amendată de Comisia de Disciplină a Federației Internaționale (FIFA) cu 25.000 de franci elvețieni, iar Arena Națională a fost suspendată o partidă, după comportamentul „nepotrivit” al suporterilor naționalei României la meciurilecu Armenia și Muntenegru, relatează EFE, citată de Agerpres.
Mai precis, federația de la București a fost amendată cu 15.000 de franci elvețieni pentru comportamentul suporterilor prezenți la meciul cu Armenia (1-0), partidă jucată luna trecută în preliminariile CM 2018.De asemenea, FRF a fost amendată cu 10.000 de franci pentru incidentele produse la partida cu Muntenegru, de la Podgorica (0-1).
FIFA a reclamat aruncarea de obiecte în teren, torțe și bannere discriminatorii cu conținut religios la meciul de pe Arena Națională de la București.
Este vorba despre mesajul: „Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia. Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării”.
CITESTE MAI MULT: https://www.activenews.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s