Pasagerii evacuează trenul după ce omul începe să recită versetele biblice

O întârziere majoră a fost cauzată în această dimineață după ce un bărbat sa ridicat într-un tren de metrou și a început să recită versete din Biblie .

Un pasager din tren a documentat evenimentele de pe Twitter.

„Ridicat într-un tren către Waterloo,  începe să recită versete ale Bibliei, provoacă o panică și o panică, pe măsură ce oamenii se tem de viața lor”, a spus călătorul pe Twitter.

„El a recitat versete despre homosexualitate și sex în afara căsătoriei fiind un păcat”, a continuat el. „O femeie idioată se află în afara trenului spunând paza că tipul a spus că are o bombă și că ne va ucide pe toți. Nu a spus nimic de genul acesta.

Garda vine la transportul nostru, o femeie a spus că nu spunea nimic și că vorbea despre Domnul. Garda spune că vin să-l scoată din metrou.

Omul care a recitat versetele biblice a fost escortat de pe tren și punga sa a fost căutată, dar au găsit doar cărți și o sticlă de apă.

Raportul oficial al Poliției Britanice de Transport a spus că nu au fost raportate arestări sau leziuni raportate în legătură cu acest incident.

http://www.christianheadlines.com/blog/man-causes-passengers-to-evacuate-british-train-by-reciting-bible-verses-on-sexual-immorality.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s