Soția lui Nabeel Qureshi spune că nu înțelege de ce a murit soțul ei, dar

Nu este ușor să pierzi pe cineva iubit până la moarte, dar soția lui Nabeel Qureshi, Michelle, încearcă să mențină o dispoziție puternică și pozitivă chiar și după ce și-a pierdut soțul

Michelle a apărut pe  canalul YouTube al lui Nabeel și a împărtășit un mesaj inspirat în filmul „Un sfârșit mai glorios”. Este normal ca oamenii să fie îndurerați să simtă niște păreri de sine și disperare, dar Michelle a spus că alege să nu o facă pentru că are pe Dumnezeu lângă ea.

„Am ales să nu îmi pun poverile asociate cu termenii” văduvă „și” mamă singură „, a spus Michelle. „Sunt copilul celui mai înalt Rege … În acea identitate găsesc putere. În acea identitate pot găsi siguranță în ciuda circumstanțelor mele”.

Cu toate acestea, Michelle a recunoscut că încă se luptă cu moartea soțului ei. La un moment dat, chiar sa rugat pentru restituirea sa până când a acceptat faptul că se poate baza doar pe Dumnezeu.

„Mergând la Dumnezeu pentru toate nevoile mele nu înseamnă că nu am lucruri de luptat”, a spus ea. „Am spus într-un film în luna mai că am avut o pace pe care am crezut că ar duce la vindecare. Desigur, ne găsim acum în situații diferite și trebuie să mă lupt cu asta”.

Încă mai există multe întrebări ascunse în inima lui Michelle, dar pentru moment, ea alege să aibă încredere în Dumnezeu în direcția vieții ei. În loc de a întreba: „De ce,” Michelle ar alege să întrebe: „Ce mai faceți acum, Doamne?” Oricare ar fi planurile lui Dumnezeu în viața ei, indiferent cât de dureroasă sau dificilă ar putea fi direcția, Michelle este sigură că va „aduce mult mai mare glorie decât planul pe care-l aveam în minte”.

„Sunt multe lucruri pe care nu le știu, dar ceea ce știu este că Dumnezeu este suficient de mare pentru a ne ocupa de întrebările noastre și că este suficient de compasiune pentru a ne conduce în adevăruri mai profunde”, a spus Michelle. „Nu înțeleg de ce și nu trebuie să fac asta”.

citeste mai mult: https://www.christiantoday.com/article/nabeel.qureshis.wife.says.she.doesnt.understand.why.her.husband.died.but.i.dont.need.to/114931.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s