Comentariu la o analiză din „Adevărul”despre referendumul pentru căsătorie: „Sunt şi oameni cu valori liberale care resping ideea să se predea ideologia LGBTQ copiilor de clasa I”

„Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate naţională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei româneşti, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenţei acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacţiei) răspunsul comentatorului Adrian Dinu la alegaţiile din articol:

Se face referire in articol la valorile liberale vb valorile traditionale. O porcarie, sunt foarte multi oameni cu valori liberale ca resping aberatiile LGBTQ. Am mai spus-o, sunt oameni cu valori liberale care resping ideea ca organizatiile gay, in tarile unde casatoria homosexuala este legala, sa predea ideologia LGBTQ copiilor de clasa I, precum se preda legislatia rutiera. 2. Normal ca este un subiect sensibil printre crestini cand acest occident iti impune stergerea crucilor de peste tot si au o caracter mai de graba ostil impotriva crestinismului. 3. Prefer ca subiectele sensibile, cum este si acesta privind casatoria sau interzicerea casatoriei intre persoane de acelasi sex, sa fie decise de POPOR prin REFERENDUM DEMOCRATIC si nu de o instanta sau curte de justitie!

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/comentariu-la-o-analiza-din-adevaruldespre-referendumul-pentru-casatorie-sunt-si-oameni-cu-valori-liberale-care-resping-ideea-sa-se-predea-ideologia-lgbtq-copiilor-de-clasa/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s