Biserica își cere scuze după ce a găzduit show-ul de modă „închinarea demonilor glorificați” Anugrah Kumar 24 septembrie 2017 | 10:38 PM

O biserică anglicană din Londra și-a cerut scuze pentru că a permis unui designer de modă turcă să-și folosească altarul ca pistă pentru modele care au îmbrăcat haine cu simbolism demonic, inclusiv cruci inversate și coarne diavolului, pentru ceea ce a fost publicat ca un spectacol de modă satanic.

Biserica Sf. Andrei din Holborn a fost folosită de designerul Dilara Findikoglu pentru a arunca o colecție de primăvară / vară din 2018, ca parte a săptămânii de modă, însă Dieceza de la Londra spune că nu știa ce înseamnă.

„Parohia din St Andrew a susținut întotdeauna săptămâna de modă din Londra. Am luat această rezervare cu bună-credință și nu am fost conștienți de conținut sau de design înainte de spectacol”, a declarat un purtător de cuvânt într-o declarație către  portalul britanic Premier .

„Aceasta a fost evident o greșeală, iar conținutul acestui spectacol nu reflectă credința creștină a Bisericii”, a adăugat dieceza. „Vom analiza procesele de rezervare în avans pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla din nou”.

https://www.christiantoday.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s