Justin Bieber se îndreaptă spre studioul de înregistrare cu pastorul Carl Lentz: Ce pregătesc?

Prietenia de lungă durată a lui Justin Bieber cu pastorul Carl Lentz nu este cu adevărat un secret, astfel încât vizionările publice ale celor doi nu sunt prea surprinzătoare. Cu toate acestea, văzând cei doi la un studio de înregistrări din Beverly Hills ar putea fi un motiv de emoție, deoarece ar putea însemna că ei creează muzică nouă pentru Biserica Hillsong.

Au apărut pentru prima oară în studio de înregistrări miercuri, potrivit Daily Mail . Bieber și predicatorul său preferat s-au îndreptat mai târziu spre West Hollywood pentru o mușcătură de mâncare. În ziua următoare, au fost reperate  în același loc.

În timp ce Bieber era constant criticat pentru comportamentul său nesăbuit și căile băiatului de partid, a fost Lentz de la Hillsong Church, care la dus sub aripa lui și a venit în apărarea lui. Atunci când Bieber și-a manifestat interesul de a fi botezat, Lentz a fost de acord fără ezitare și chiar a folosit, probabil, cămada de baie a lui Tyson Chandler.

„Oamenii spun că ne îngrijim de celebrități”, a declarat Lentz pentru GQ . „Și eu spun, da, noi facem.” „Celebritățile merită o relație cu Dumnezeu.” Celebritățile merită un loc de rugăciune.

Prietenia lui Bieber cu Lentz a devenit mai profundă după aceea, la fel și credința lui. În timpul unui interviu cu revista Complex Magazine din 2015 , succesorul hitului „Love yourself” chiar și-a exprimat sentimentele despre Isus.

„Vreau să trăiesc sincer ca Isus, să nu fiu Isus – nu aș putea niciodată – nu vreau să vină ciudat, a creat un șablon minunat de a iubi pe oameni și de a fi milos și amabil. el a murit pentru păcatele noastre „, a spus el.

Bieber a spus că se ocupă de durere, teamă și nesiguranță. Dar pentru că îl are pe Isus lângă el, el este încrezător că îi poate birui. „Avem cel mai mare vindecator din toate și numele lui este Isus Hristos. Și El vindecă cu adevărat”, a spus el.

https://www.christiantoday.com/article/justin.bieber.heads.to.recording.studio.with.pastor.carl.lentz.what.are.they.cooking.up/114372.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s