aradon.ro: Pastor baptist originar din Curtici şi soţia sa, morţi în accidentul de la Lugoj

Mihaela şi Nelu Cintean au murit pe loc în urma impactului frontal cu un TIR. Trupurile lor vor fi depuse la Biserica Baptistă din Curtici, la a cărei inaugurare participaseră cu patru zile înainte de accident.

riginar din localitatea arădeană Curtici, stabilit de peste 30 de ani în SUA, unde a slujit ca pastor la Biserica Baptistă din Sacramento, Nelu Cintean a murit în urma unui accident care a avut loc joi după-amiază pe centura Lugojului. Din păcate, şi soţia sa Mihaela (care se afla pe scaunul din dreapta) a avut aceeaşi soartă, iar o altă femeie, pasageră în autoturism, este grav rănită. Cei trei se îndreptau spre Reşiţa, unde urmau să participe la o întâlnire cu dirijorii de cor şi alţi lucrători implicaţi în activitatea muzicală din Bisericile Baptiste din Comunitatea Caraş Severin.

După ce ar fi ratat ieşirea pe autostradă, au oprit într-o parcare unde au zăbovit câteva minute alături de o altă familie (dintr-o altă maşină) împreună cu care călătoreau. Când să iasă din parcare, cu intenţia de a întoarce pe celălalt sens de mers, Nelu Cintean ar fi acordat prioritate la două autoturisme, însă nu a fost atent la TIR-ul care se apropia, intrând în coliziune frontală cu acesta. Soţii Cintean au murit pe loc.

„Dumnezeu are timpul Lui”

Duminică, 11 septembrie 2017, cu patru zile înainte de teribilul accident în care şi-au pierdut viaţa, soţii Cintean s-au aflat în judeţul Arad. Dimineaţă au fost prezenţi la Biserica Baptistă Maranata împreună cu corul Pro Deum, iar după terminarea serviciului religios au mers la Curtici unde, în a doua parte a zilei, au participat la inaugurarea Bisericii Baptiste din localitate (unde pastorul Cintean a copilărit şi s-a botezat).

citeste mai mult: http://www.aradon.ro/pastor-baptist-originar-din-curtici-si-sotia-sa-morti-in-accidentul-de-la-lugoj/1898761

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s