Lamuriri in legatura cu videoclipul Sfant e Dumnezeu – Otto Pascal [OfficialVideo] si Vino cu noi – HYChoir

Nu imi place sa fac postari de acest gen si intotdeauna am incercat sa ma abtin de la comentarii la subiecte in care s-au facut dezbateri fara sfarsit. Dar avand in vedere comentariile rautacioase si disputele care au rezultat din acest subiect m-au determinat sa pun dovada si sper sa se incheie acest capitol.
In data de 31.05.2017 am filmat videoclipul impreuna cu Otto Pascal si tinerii din Baia Mare si din cauza ca inregistrarea audio a fost finalizata abia in septembrie nu s-a putut face postarea clipului. Abia dupa ce a ajuns pe you tube si a aparut primul comentariu cu link-ul de la *Vino cu noi – HYChoir am aflat si eu despre acest videoclip ce a fost postat pe 04.08.2017. E adevarat ca sunt elemente comune dar nu suntem in concurenta unii cu altii si respectam munca lor si in loc sa va bucurati de munca celor care se sacrifica si incearca sa aduca *hrana proaspata* va legati de tot felul de lucruri de nimic. Noi nu am avut cum sa copiem clipul lor avand in vedere ca am filmat cu 2 luni inainte si daca suntem realisti astfel de clipuri cu cor si instrumentisti exista de foarte mul timp. Ca sa nu va faceti de rusine sfatul meu e ca inainte sa scrieti ceva public sa cereti intelepciune de la Dumnezeu.
Haideti sa ne inchinam cu HYChoir, Otto Pascal si toti cantareti crestini in unitate ca de dezbinare are cine sa se ocupe. Dumnezeu sa va binecuvanteze

https://www.facebook.com/pascal.otto.3954

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s