Franklin Graham: Evenimentele actuale ar putea fi „semne biblice înainte de întoarcerea lui Hristos”

Evanghelistul Franklin Graham a comentat recent evenimentele din lumea de astăzi și le-a sugerat că acestea ar putea fi semne ale vremurilor de sfârșit și ale revenirii iminente a lui Isus.

CBN News informează că Graham, într-un post de pe Facebook, a scris: „Incendii violente pe Coasta de Vest. Uraganele violente, una după alta, distrugând totul în căile lor, cu una dintre cele mai grave Irma care poartă pe Florida. 8.1, cutremurul a cutremurat părțile din sudul Mexicului în această săptămână, și chiar am trecut recent o eclipsă soarească rară. ”

Graham a continuat să spună că aceste evenimente au fost prezise în Scriptură.

„Vor fi semne în soare și lună și în stele, iar pe pământ strâmtorarea neamurilor în deprindere din cauza răcnetului mării și al valurilor”, a scris Graham citând Luca 21:25.

El a citat și Matt. 24: 7 care spune: „Căci națiunea se va ridica împotriva unui neam și o împărăție împotriva împărăției, și vor fi foamete și cutremure în locuri diferite”.

„Acestea sunt unele dintre semnele biblice înainte de întoarcerea lui Hristos. Nimeni nu cunoaște ziua sau ceasul, nici Fiul lui Dumnezeu, ci este un memento pentru noi toți să fim gata să ne pocăim și să ne mărturisim păcatele și să cerem iertarea lui Dumnezeu Între timp, putem găsi confort, pace și speranță în El „, a continuat el.

Graham a încheiat cu un apel să se roage pentru cei afectați de uraganele Harvey și Irma, incendiile din nord-vest și alte dezastre naturale.

sursa: http://www.christianheadlines.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s