Camelia Smicală este șocată după vizita la orfelinatul finlandez. Cum și-a găsit copiii: „Procesul de distrugere a copiilor continuă, iar eu sunt doar un spectator oripilat”

După ce Andreea Păstârnac, ministru în guvernul României, a mers în Finlanda pentru a se interesa de copiii Cameliei Smicală, aceasta a relatat că a putut să-i viziteze pe cei mici și a povestit pe Facebook cum a decurs întâlnirea.

„Sâmbătă, fiica mea cea mare, Andreea, a avut permisiunea să-i viziteze pe Maria și Mihai. Au stat in camera Mariei, au fost supravegheați pe toată durata întâlnirii, și li s-a interzis cu desăvârșire să vorbească în limba română. Nu au avut voie să iasă la aer, să se plimbe sau să se joace împreună. O vizită cu multiple interdicții, că doar sunt frați.

Astăzi am avut și eu întâlnire cu copiii, nu mai enumăr câte demersuri am făcut pentru a obține această favoare.
Iată cum stau lucrurile: Maria este plină de păduchi, nu mi s-a spus de când, ci doar că au folosit un șampon special. Lenjeria ei de pat nu era schimbată, iar Mariei i-a fost foarte rușine, ca și cum ar fi vina ei. Mihai a povestit că la școală este umilit în mod constant de colegi, din motivul că este de la casa de copii, și destul de des au loc bătăi între copii.

Amăndoi sunt deprimați, pur și simplu au obosit să mai spere că ceva bun se va întâmpla. Nu am reușit să-i înveselesc. Întâlnirea a fost supravegheată,am avut translator dar nu și dreptul la intimitate, prevazut în Drepturile omului.
citeste mai mult: https://www.activenews.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s